Türkiye'de Sınavsız Üniversite Eğitimi 2022
Türkiye'de Sınavsız Üniversite Eğitimi

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Okumak 2023 | Yabancı Öğrenci Başvuruları

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Okumak 2023 | Yabancı Öğrenci Başvuruları

Siz de Üniversite öğrencisi olmak ister miydiniz?
Sınavdan geçemezsem diye endişeleniyor musunuz?
Dert Etmeyin!

PROFMET Güvencesiyle Üniversite kazanmak çok kolay.
ÜSTELİK SINAVSIZ!

Şimdi, Üniversite Programları ile kariyerinde yükselme, merak ettiğin bölümde okuma ve hayallerini gerçekleştirme şansı ellerinde. Eğer senin de Üniversite hayallerin varsa, TÜRKİYE seni bekliyor!

Eğer siz de sınavdan geçme derdinden endişeleniyorsanız, ya da sınava hiç girmek istemiyorum diyorsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Biz Profmet Danışmanlık olarak size Türkiye’de sınavsız üniversite kazanmanız konusunda profesyonel hizmet vermek için hazırız.

İletişim için telefon numaralarımız:+90-553-523-47-95; +90-850-255-12-94; +90-552-470-97-14

         

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Okumak 2023 | Yabancı Öğrenci Başvuruları

Neden Türkiye?

Türkiye’de eğitim almak için birçok nedeniniz var. Türkiye, şehirlerine özgü doğal, ruhsal, ulaşım ve fiziksel özellikleri ile dünyadaki öğrencilerin dikkatini çeken bir ülkedir.

 Kaliteli Yüksek Öğretim Fırsatları

Türkiye % 94,2 okullaşma oranı ile yükseköğretime erişimde dünyadaki ikinci ülkedir. Avrupa Yüksek Eğitim Alanında yer alan Türkiye, Bologna Sürecini mükemmel bir şekilde uygulamaktadır; Bologna raporumuz 5 üzerinden 5’tir. Yani, Türkiye’deki bir üniversiteden aldığınız diploma tüm Avrupa ülkelerinde tanınır! Ders kredisi sistemi olarak AKTS Avrupa’ya göre uygulanır ve tüm öğrencilere Diploma Eki verilir. Ayrıca, Türkiye Erasmus + kapsamında değişim programlarına katılan en başarılı ülkelerden biridir. Erasmus’a ek olarak, Türkiye’de öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin hareketliliğini destekleyen Mevlana, Farabi gibi birçok değişim programı vardır.

  Üniversite ve Program Çeşitliliği

Türkiye’de 209 üniversite var. Öğrenci sayısı 8 milyona yakın. Bu öğrenci sayısı ile Türkiye, Avrupa Yükseköğretim Alanında en fazla öğrencisi olan ilk ülkedir. 209 üniversitede toplam 58.092 çeşitli programlar bulunmaktadır. Böyle bir çeşitlilikte kesinlikle bir üniversite ve kendiniz için bir program bulacaksınız.

 Çok Kültürlü Yaşam

Binlerce yıldır topraklarında birçok köklü uygarlığa ev sahipliği yapan Türkiye, neredeyse bir kültür mozaiği! Sayısız medeniyetin ağırlandığı bu ülkede, herkes birbirlerine karşı hoşgörülü ve saygılı. Kökünüzün bir parçasını bulabileceğiniz ve belki de dilinizi konuşan insanlarla tanışabileceğiniz Türkiye, güvenli ve huzurlu ortamıyla öğrenciler için idealdir.

 Doğal Güzellikler

Dört mevsim yaşayan Türkiye, tüm dünyadaki doğal güzellikleri ile ün yapıyor. Türkiye’yi çevreleyen denizlerde yüzme ve su sporlarının tadını çıkarabilir, dağlarda birçok şehirde kayak yapabilir, nehirlerde rafting yapabilir ve birçok ekstrem sporu deneyimleyebilirsiniz. Türkiye’de cennette gibi hissedeceksiniz ki bu güzellikler sizi yalnızca manzaralarıyla büyüleyecek!

  Tarihi ve Kültürel Miras

Uzun bir tarihe dayanarak, Türkiye’de çoğu UNESCO Kültür Mirası olarak korunan binlerce tarihi ve kültürel anıt var. Günlük hayatınızda bile, sık karşılaşabileceğiniz izleri takip etmek isteyeceksiniz!

  Öğrenci Dostu

Her şehirde en az bir üniversite olan Türkiye tam olarak öğrenci dostu bir ülke! Her üniversitedeki sosyal kulüpler, spor takımları ve kültürel etkinlikler öğrencileri bir araya getiriyor ve uzak coğrafyaları yakınlaştırıyor. Türkiye’ye geldiğinizde, kentin en aktif noktalarının öğrencilerin sosyalleştiği yerler olduğunu anlayacaksınız! Öğrencilerin takıldığı kafeler, restoranlar ve kütüphaneler sayesinde şehirler günün 24 saati yaşıyor.

  Konuksever Türk İnsanları

Türk halkının misafirperverliği tüm dünyada efsanevi olmuştur! Bir öğrenci olarak, yardım istemeniz halinde, insanlar ellerinden geleni ve samimiyetle yapacaklardır. Türkler sizi misafir olarak kabul edecek ve sizi tatmin edecek birçok ikramımız olacak. Buradaki evini özlemeyeceğine emin ol!

  Modern Teknolojik Kampüsler

Hangi 209 üniversiteden birine giderseniz gidin, en son teknolojiyle donatılmış modern ve kullanışlı bir kampüs yaşamını yaşayacaksınız.

  Kolay Yaşam Koşulları

Türkiye’de yaşam çoğu ülkeden daha ekonomiktir. Konaklama, yiyecek ve içecek ve eğlence gibi ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz. Üniversite kampüslerinin içindeki veya yakınındaki yatakhanelerde kalabilir ya da makul bir kiralama için bir ev kiralayabilirsiniz. Ayrıca, öğrenci olarak hangisini seçerseniz seçin, indirimli bir fiyatla bilet alırsınız veya sinemadaki filmi daha ucuza izlersiniz. İndirimli otobüs, metro kartları kullanabilirsiniz.

Türkiye, aynı zamanda orta Asya ve Avrupa kıtalarında olduğu için ülkeye ulaşmak daha kolaydır. Sayısız cazibe merkezine ev sahipliği yapan Türkiye’yi hangi yolu seçerseniz seçin, istediğiniz yere hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz.

  Türkçe Öğrenme Olanakları

Türkiye’deki üniversitelerde birçok program İngilizcedir. Ayrıca, dünyanın 5. konuşulan dili olan Türkçeyi de öğrenebilirsiniz! Üniversitenizin size sunacağı Türkçe kurslarında dil öğrenme şansına sahip olabilir ve birçok farklı kültürden insanlarla arkadaş olabilirsiniz.

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Okumak 2023 | Yabancı Öğrenci Başvuruları

Tükiye’de Kimler Sınavsız Üniversite kazanabilir?

a) Lise son sınıfta olmaları ya da mezun durumda bulunmaları koşuluyla;

1) Yabancı uyruklu olanların,

2) Doğumla Türk vatandaşı olup İçişleri Bakanlığı’ndan Türk vatandaşlığından çıkma izni alanlar ve bunların Türk vatandaşlığından çıkma belgesinde kayıtlı reşit olmayan çocuklarının Türk Vatandaşlığı Kanunu uyarınca aldığı Tanınan Hakların Kullanılmasına İlişkin Belge sahibi olduklarını belgeleyenlerin, (5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 7. Maddesinde “(1) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.” hükmü bulunmakta olup, yurt dışından kabul kontenjanlarına başvuracak adayların Türk Vatandaşlığı Kanunu’nu incelemelerinde yarar bulunmaktadır.

3) Yabancı uyruklu iken sonradan kazanılan vatandaşlık ile TC vatandaşlığına geçenlerin / bu durumdaki çift uyrukluların,

4) a) 01.02.2013 tarihinden önce yurtdışında ortaöğretime devam eden TC uyruklu öğrencilerden ise ortaöğretiminin (lise) son üç yılını KKTC hariç yabancı bir ülkede tamamlayanların (ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC dışında yabancı bir ülkedeki MEB nezdinde açılmış olan Türk okullarında tamamlayanlar dahil) yurt dışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvuru yapabileceğine”

b) 01.02.2013 tarihinden sonra yurt dışında ortaöğretime başlayan adayların yurt dışından kabul kontenjanlarına ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC hariç yabancı bir ülkede tamamlayanların (ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC dışında yabancı bir ülkedeki MEB nezdinde açılmış olan Türk okullarında tamamlayanlar dahil) başvuru yapabilmelerine,

5) KKTC uyruklu olup; KKTC’de ikamet eden ve KKTC’de ortaöğrenimini (lise) tamamlayan GCEAL sınav sonuçlarına sahip olanlar ile 2005-2010 tarihleri arasında diğer ülkelerdeki kolej ve liselere kayıt yaptırıp eğitim alarak GCE AL sınav sonuçlarına sahip olan veya sahip olacaklar Türkiye’de Sınavsız bir şekilde sadece lise diploma puanları ile Üniversite kazanabilirler.

 

b) Adaylardan

1) T.C. uyruklu olup ortaöğreniminin (lise) tamamını Türkiye’de veya KKTC’de tamamlayanların,

2) K.K.T.C. uyruklu olanların (ortaöğreniminin tamamını (lise) K.K.T.C liselerinde bitirip GCE AL sonucuna sahip olanlar ile 2005-2010 tarihleri arasında diğer ülkelerdeki kolej ve liselere kayıt yaptırıp eğitim alarak GCE AL sınav sonuçlarına sahip olan veya sahip olacaklar hariç),

3) a maddesinin 2 numaralı bendinde tanımlanan doğumla ilk uyruğu T.C. olan çift uyrukluların, (a maddesinin 4 numaralı bendindeki şartları sağlayanlar hariç)

4) Uyruğundan birisi K.K.T.C. olan çift uyrukluların (ortaöğreniminin (lise) tamamını KKTC liselerinde bitirip GCE AL sonucuna sahip olanlar ile 2005-2010 tarihleri arasında diğer ülkelerdeki kolej ve liselere kayıt yaptırıp eğitim alarak GCE AL sınav sonuçlarına sahip olan veya sahip olacaklar hariç),

5) Türkiye’deki büyükelçilikler bünyesinde bulunan okullar ile Türkiye’de bulunan yabancı liselerde öğrenimlerini gören T.C uyruklu olan veya a maddesinin 2 numaralı bendinde tanımlanan doğumla ilk uyruğu T.C olan çift uyrukluların başvurularının kabul edilmesi,

uygun görülmemiştir.

Yeni düzenlemeye göre Türkiye’deki ortaöğretim kurumlarına 2022-2023 eğitim ve öğretim yılından itibaren kayıt yaptıracak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkanlar/mavi kartlılar, KKTC vatandaşları ve yabancı uyruklular (elçilik okulları ve MOBİS sisteminde yer alan milletlerarası özel öğretim kurumlarındakiler hariç), yükseköğretim kurumlarına sadece Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile girebilecek.

Yani 2022-2023 yılından itibaren Türkiye’de lise eğitimine başlayacak herhangi bir ülke vatandaşları yabancı statüsünde lise not ortalamasıyla üniversite başvurusu yapamayacak.

 

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Okumak 2023 | Yabancı Öğrenci Başvuruları

Biz size hiçbir sınava girmeden sadece lise diploma puanınız ile Türkiye’de üniversite kazanmanız için yardımcı olabiliriz. Bunun için lise diplomasına sahip olmanız ya da son sınıfta okuyor olmanız gerekmektedir. Gerekli evraklar ise şunlardır:

1. Lise Diploması aslı ve onaylı Türkçe tercümesi

2. Lise not dökümü (Transkript) ve onaylı Türkçe tercümesi

3. Pasaport fotokopisi ve onaylı Türkçe tercümesi

4. Denklik belgesi (Ülkelerindeki Türkiye Büyükelçiliklerinden ya da Türkiye’deki Milli Eğitim Müdürlüklerinden alınacak)

5. Vesikalık fotoğraf

Not: Lise diploma puanı ile istediğiniz bölümü seçebilirsiniz. İstediğiniz bölümü %100 kazanma garantisi veriyoruz ancak hangi üniversiteyi kazanacağınız lise diploma puanınız, tercih ettiğiniz bölüm, yaşınız ve evrak teslim etme tarihiniz gibi birçok faktöre göre değişiklik göstermektedir.

Türkiye Üniversiteleri Yıllık Ücretleri 2023

Devlet Üniversitelerin yıllık ücretleri ortalama  200$ – 2.000$ (Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık gibi bölümler için ortalama 1.000$ – 10.000$)

Özel Üniversitelerin yıllık ücretleri ortalama   1500$ – 30.000$

 

Türkiye’de Öğrenciler İçin Kalacak Yer Masrafları, Ev Kiraları Ve Yurtlar.

Türkiye’ye okumaya gelen yabancı uyruklu öğrencilerin kalacak yer konusunda tercih edebilecekleri uygun maliyetlerde olan birkaç seçenek vardır. Kalacak yer olarak yurt tercih edenler için üniversitelerin bulunduğu bütün şehirlerde devlet ve özel yurtlar mevcut olup, aylık  ücretleri devlet yurtları için ortalama  50$ ile 100$ arasındadır. Özel yurtlar için ise ortalama 200$ – 300$ arasındadır.

Kalacak yer olarak çok yaygın tercih edilen diğer bir seçenek ise kiralık ev tutmaktır. Dört beş öğrenci olarak bir kira tutup eve çıktığınız takdirde aylık ortalama yeme içme bütün masraflarınız dahil olmak üzere 150$ – 200$ civarında bir masrafınız olmaktadır.

 

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Okumak 2023 | Yabancı Öğrenci Başvuruları

Türkiye Üniversitelerinde tercih edilebilecek bölümler:

  • ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ (FAKÜLTE)
  • ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI
  • ALMANCA ÖĞRETMENLİĞİ
  • ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ (FAKÜLTE)
  • ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ (YÜKSEKOKUL)
  • ARKEOLOJİ
  • AZERBAYCAN DİLİ VE EDEBİYATI
  • BAHÇE BİTKİLERİ
  • BANKACILIK (YÜKSEKOKUL)
  • BANKACILIK VE FİNANS (FAKÜLTE)
  • BANKACILIK VE FİNANS (YÜKSEKOKUL)
  • BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ
  • BESLENME VE DİYETETİK (FAKÜLTE)
  • BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
  • BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ (YÜKSEKOKUL)
  • BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ
  • BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ
  • BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ
  • BİTKİ KORUMA
  • BİYOKİMYA
  • BİYOLOJİ
  • BİYOLOJİ ÖĞRETMENLİĞİ
  • BİYOMÜHENDİSLİK
  • BİYOTEKNOLOJİ VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ
  • ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
  • ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ (AÇIKÖĞRETİM)
  • ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ
  • ÇİN DİLİ VE EDEBİYATI
  • ÇOCUK GELİŞİMİ (FAKÜLTE)
  • ÇOCUK GELİŞİMİ (YÜKSEKOKUL)
  • COĞRAFYA
  • COĞRAFYA (AÇIKÖĞRETİM)
  • COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ
  • DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ
  • DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ (FAKÜLTE)
  • DİŞ HEKİMLİĞİ
  • EBELİK (FAKÜLTE)
  • ECZACILIK
  • EKONOMETRİ
  • EKONOMİ
  • EKONOMİ VE FİNANS
  • ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ
  • ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
  • ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
  • ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ
  • FELSEFE
  • FELSEFE (AÇIKÖĞRETİM)
  • FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ
  • FİNANS VE BANKACILIK (FAKÜLTE)
  • FİZİK
  • FİZİK MÜHENDİSLİĞİ
  • FİZİK ÖĞRETMENLİĞİ
  • FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON (FAKÜLTE)
  • FOTOĞRAF
  • FRANSIZ DİLİ VE EDEBİYATI
  • FRANSIZCA ÖĞRETMENLİĞİ
  • GASTRONOMİ (FAKÜLTE)
  • GASTRONOMİ (YÜKSEKOKUL)
  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (FAKÜLTE)
  • GAZETECİLİK
  • GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ
  • GENETİK VE BİYOMÜHENDİSLİK
  • GRAFİK TASARIM
  • HALKLA İLİŞKİLER
  • HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK (AÇIKÖĞRETİM)
  • HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK (FAKÜLTE)
  • HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM
  • HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM (AÇIKÖĞRETİM)
  • HARİTA MÜHENDİSLİĞİ
  • HAVA TRAFİK KONTROL
  • HAVACILIK ELEKTRİK VE ELEKTRONİĞİ (FAKÜLTE)
  • HAVACILIK ELEKTRİK VE ELEKTRONİĞİ (YÜKSEKOKUL)
  • HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ
  • HAVACILIK YÖNETİMİ (AÇIKÖĞRETİM)
  • HAVACILIK YÖNETİMİ (FAKÜLTE)
  • HAVACILIK YÖNETİMİ (YÜKSEKOKUL)
  • HEMŞİRELİK (FAKÜLTE)
  • HEMŞİRELİK (YÜKSEKOKUL)

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Eğitimi | Yabancılar İçin Üniversite

  • HUKUK
  • İÇ MİMARLIK
  • İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI
  • İKTİSAT
  • İKTİSAT (AÇIKÖĞRETİM)
  • İLAHİYAT
  • İLETİŞİM BİLİMLERİ
  • İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ
  • İMALAT MÜHENDİSLİĞİ
  • İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI
  • İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ
  • İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ
  • İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ (FAKÜLTE)
  • İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (FAKÜLTE)
  • İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (YÜKSEKOKUL)
  • İSLAM BİLİMLERİ
  • İŞLETME
  • İŞLETME (AÇIKÖĞRETİM)
  • İSTATİSTİK
  • JAPON DİLİ VE EDEBİYATI
  • JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ
  • JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ
  • KAMU YÖNETİMİ
  • KAMU YÖNETİMİ (AÇIKÖĞRETİM)
  • KİMYA
  • KİMYA MÜHENDİSLİĞİ
  • KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ
  • KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ (FAKÜLTE)
  • KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ (FAKÜLTE) (AÇIKÖĞRETİM)
  • KONAKLAMA VE TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YÜKSEKOKUL)
  • LOJİSTİK (YÜKSEKOKUL)
  • LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK (YÜKSEKOKUL)
  • LOJİSTİK YÖNETİMİ (FAKÜLTE)
  • MADEN MÜHENDİSLİĞİ
  • MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
  • MALİYE
  • MALİYE (AÇIKÖĞRETİM)
  • MATEMATİK
  • MATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ
  • MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ
  • MEDYA VE İLETİŞİM
  • MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ
  • METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ
  • METEOROLOJİ MÜHENDİSLİĞİ
  • MİMARLIK
  • MODA TASARIMI (FAKÜLTE)
  • MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK
  • MUHASEBE (YÜKSEKOKUL)
  • MÜTERCİM-TERCÜMANLIK(DİL-1)
  • OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ
  • ORMAN MÜHENDİSLİĞİ
  • OTEL YÖNETİCİLİĞİ (YÜKSEKOKUL)
  • PAZARLAMA (FAKÜLTE)
  • PEYZAJ MİMARLIĞI
  • PİLOT EĞİTİMİ

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Eğitimi | Yabancılar İçin Üniversite

  • PİLOTAJ
  • PSİKOLOJİ
  • PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK
  • PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK ÖĞRETMENLİĞİ
  • RADYO VE TELEVİZYON
  • RADYO, TELEVİZYON VE SİNEMA
  • RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ
  • RUS DİLİ VE EDEBİYATI
  • SAĞLIK YÖNETİMİ (AÇIKÖĞRETİM)
  • SAĞLIK YÖNETİMİ (FAKÜLTE)
  • SAĞLIK YÖNETİMİ (YÜKSEKOKUL)
  • ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA
  • SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ (FAKÜLTE)
  • SİNEMA VE TELEVİZYON
  • SINIF ÖĞRETMENLİĞİ
  • SİYASAL BİLİMLER
  • SİYASET BİLİMİ
  • SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ
  • SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER
  • SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ
  • SOSYAL HİZMET (AÇIKÖĞRETİM)
  • SOSYAL HİZMET (FAKÜLTE)
  • SOSYAL HİZMET (FAKÜLTE) (AÇIKÖĞRETİM)
  • SOSYAL HİZMET (YÜKSEKOKUL)
  • SOSYOLOJİ
  • SOSYOLOJİ (AÇIKÖĞRETİM)
  • SPOR YÖNETİCİLİĞİ (FAKÜLTE)
  • SPOR YÖNETİCİLİĞİ (YÜKSEKOKUL)
  • SU BİLİMLERİ MÜHENDİSLİĞİ
  • SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ
  • TARİH
  • TARİH (AÇIKÖĞRETİM)
  • TARİH ÖĞRETMENLİĞİ
  • TARIM EKONOMİSİ
  • TARLA BİTKİLERİ
  • TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ
  • TEKSTİL VE MODA TASARIMI
  • TIP
  • TIP MÜHENDİSLİĞİ
  • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (FAKÜLTE)
  • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YÜKSEKOKUL)
  • TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YÜKSEKOKUL)
  • TURİZM REHBERLİĞİ
  • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ (FAKÜLTE)
  • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ (YÜKSEKOKUL)
  • TURİZM VE OTELCİLİK (FAKÜLTE)
  • TURİZM VE OTELCİLİK (YÜKSEKOKUL)
  • TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI
  • TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI (AÇIKÖĞRETİM)
  • TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ
  • TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ
  • UÇAK MÜHENDİSLİĞİ
  • ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI FİNANS (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI FİNANS VE BANKACILIK (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI İLİŞKİLER
  • ULUSLARARASI İLİŞKİLER (AÇIKÖĞRETİM)
  • ULUSLARARASI İŞLETME
  • ULUSLARARASI LOJİSTİK (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI LOJİSTİK (YÜKSEKOKUL)
  • ULUSLARARASI LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK (YÜKSEKOKUL)
  • ULUSLARARASI LOJİSTİK YÖNETİMİ
  • ULUSLARARASI TİCARET (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI TİCARET VE FİNANS
  • ULUSLARARASI TİCARET VE İŞLETMECİLİK (YÜKSEKOKUL)
  • ULUSLARARASI TİCARET VE İŞLETMECİLİK (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK (FAKÜLTE)
  • ULUSLARARASI TİCARET, LOJİSTİK VE İŞLETMECİLİK (YÜKSEKOKUL)
  • VETERİNERLİK
  • YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ
  • YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (AÇIKÖĞRETİM)
  • YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (FAKÜLTE)
  • YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (YÜKSEKOKUL)
  • ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ PROGRAMLARI

 

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Okumak 2023 | Yabancı Öğrenci Başvuruları

YouTube kanalımıza abone olmak ve daha fazlası için tıklayınız! 

 

Anahtar kelimeler: Türkiye üniversitelerinde tercih edilebilecek bölümler. Türkiye’deki üniversitelerin tüm bölümleri. Yabancılar Türkiyede hangi bölümlerde okuyabilir? Yabancılar Türkiyede nasıl üniversite kazanabilir? Yabancıların Türkiyede sınavsız üniversite okuma imkanı varmı? Yabancılar için Türkiye de sınavsız üniversite var mı? Liseyi yurt dışında bitiren Türk vatandaşları sınavsız üniversite kazanabilirmi? Türkiye’de sınavsız üniversite okumak mümkün mü? Yabancılar için Türkiyedeki üniversitelerin yıllık ücretleri 2023. Türkiyede lise diploma puanı not ortalamasıyla öğrenci alan üniversiteler 2023.  Türkiyede sınavsız üniversite kayıtları başladımı 2023. Türkiye’de sınavsız üniversite başvuruları ne zaman 2023. Yabancı öğrencilere türkiyede sınavsız üniversite 2023.Türkiye’de sınavsız üniversiteler 2023. Yabancıların Türkiyede üniversite eğitimi alabilmesi için aranan şartlar. Yabancı uyruklu öğrencilerin türkiye’de üniversite okuma şartları 2023. 2023 yabancı öğrenci başvuru rehberi. Türkiyede devlet üniversitelerinin yabancı öğrenci kabul şartları. Uluslararası öğrenci başvuruları 2023. Türkiyede lise diplomayla üniversite okumak 2022-2023. Yabancılar sınavsız lise diplomasıyla üniversite okuyabilirler mi? Türkiyede okuw. Türkiyede okamak. Türkiyede atestat bilen okamak. Özel üniversitelerde sınavsız üniversite okumak.

Şunlara Bakabilirsin

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2021

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2024

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2024 İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstanbul’un merkezinde yer alıp, …

180 Yorumlar

  1. Merhaba ben Türkmenistanlıyım Türkiyede okumak istiyorum.sınavsız üniversite okumak Medipol üniversitesi içinde geçerlimi eğer geçerliyse nasıl başvuru yapabilirim. Şuan Türkmenistandayım Türkiye’de olmam şart mı.. lütfen cevaplaya bilir misiniz..help me please!!,

  2. Merhaba,oğlum TC vatandaşı,ilkokul 1.sıniftan itibaren Kazakistan’da okuyor.Seneye liseyi bitirecek,Türkiye’de sınavsız üniversite kazanması için nereye başvurmalı?Üniversite ücretli mi olacak?Detaylı bilgileri nasil alabiliriz?

    • Merhaba,

      Türk vatandaşı olup lise eğitiminin tamamını yurt dışında okuyanlar uluslararası öğrenci statüsünde Türkiye üniversitelerine başvuru yapabilir. Ücretli eğitim alacaklar. Daha detaylı bilgi için +90 553 523 47 95 bu telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz.

  3. merhaba ben tip okumak istiyorum Turkmenistanliyim
    acaba imo uygulamasi uzerinden haberlesebilirmiyiz

  4. selam.iyi gunler bende turkmenistanlıyım . bende okumak istiyorum ama yurt dışina cikmadan okumak gerekiyor boyle bi şey olabilirmi?

  5. Merhaba okullara bas vurmak icin kac yas arasi olmazi lazim yoksa yas siniri yokmu

  6. Merhaba ben okula girmek istiyorum we bilgisaýar tehnoloji we ogretmanlik okumak istiyorum dewlet üstü gitmek iştiýorum bunun için ne yapmam gerek yardimji olabilirmisiniz?

  7. Täzegül. Gylyclyyewa

    Okul icin ne ewraklar lazim olur yardimci olun.

  8. Täzegül. Gylyclyyewa

    2005dogumluyum. Okulun bilgisayar muhendisligi okumak istiyorum. Diplomasi Turkmenistanda ise yararmi acaba. Ne olur yardimci olun. Bu okulu kazandiktan sonra kac lira lazim olur acaba

  9. Merhaba ben Turkmenistanlyym bande okumak istiyorum…bana yardim edin

  10. Meraba bande Turkmenistanlyim bende okuma istiyorum na yapmalyim okamak ūçin ben 2002 yyl dogum tarifim asker gullugy tamamladym

  11. Bende Türkiyede okamak istiyorum kendim Türkmenim Lütfen yardım edin

  12. Ben Türkiyede üniversitet okamak istiyorum kendim Türkmen nasıl Türkiyede üniversitet okamali nasıl Türkiýeye gitmeli üniversitete ne zaman öğrenci kabul ediliyor

  13. biz simdi ne zaman okumaya bashlicas ?

  14. sizin uniwerstenizi begendim eğer yardymcy olursanyz cok sewinirim

  15. Men turkçe bilmeýen, ýone türkde okasym gele, düşünşeli, informatika algebradan okamak islen,

  16. Merhaba ben İstanbul da çalışmak istiyorum ama ben Turkmenistanda olduğum için bana daveti lazim vize için o yüzden bana daveti gönderebilecek güvenli şirkete ihtiyacım var bana yardım edebilirsiniz lütfen

  17. Luftban banada yardim edin bande en buyuk hayalim üniversite okumak ne gerekirse yapijam yardim edin banada

  18. 🤧🤕😭😭😭TÜRKIYEDE MODEL OLAK ISTIYORUM OYUNCU OLMAK ISTIYORUM NE YAPSAM ACEB

  19. Ben kaç zamandır böyle haber bekliyordum depresýondaýim içimde hep huzursuzluk var ben okuyamazsam evlendirilirim ve ben bunu istemiyorum Türkmenistanliýim medya ve iletişim okumak istiyorum 2005 doğumluyum kendi çabamla 1 ýilda İngilizce öğrendim okulu tamamladıktan sonra Türkiye’de okumak istiyorum lütfen ýardim edin

  20. Selam merhaba,bande okumak istiyorum lutfan yardamcy olun. Matematika bilyorum .

  21. Ben turkiyede okmak istiyorum ben 2002 nji yyl ben progrimisti bolmak istiyorum mana yardam edip bilyonuzmu

  22. Atahan owezmyradow

    Selam men turkmenim ben türkiye okamak istiyorum matematika algebra üniversitesi İstanbul Medipol üniversitesi

  23. Atahan owezmyradow

    Matematika algebra
    İnformatika we informasional

  24. Mereba bende turkmenistanlym banada yardamcy olun lutfen bende okamak isteyorum ama hic param yok aby yardamcy olarmysyn bana cok isteyorum Ben lutfen

  25. Hi! 🖐 How are you there? I hope it is going well!
    You said us that if we want to study in Turkey you can help us? How? For example I want to study in Turkey but with schoolarship. And I thought it is unbelievable. I know English well. And I want to study The languages or just the pedagogic. And I am from Turkmenistan, too! Ama ben turkce iyi bilmiyorum. Ama benim Turkdr arkadaslarim var. Onlarda yarda edibilir diye dusunyorum!🙄
    Thank you very much for listening!😉🤗

  26. Merabalar bände Turkmenistanlyyim Turkiyede okumak istiyorum lutfan yardymji olun

  27. Selam men turkmenim ben Türkiye’de oyuncu olmak istiyorum ve hangi üniversitede okumam gerektiğini bilmek istiyorum!! Ben kendim sınavdan geçerim ama sadece üniversitenin adını bilmek istiyorum!!!

  28. Merhaba bende turkiyede okumayi cook istiyorum 2005 yilinda dogdum cook az zamandan okulu bitiricam ingilizce biliyorum sertifikatim var ingilizce okuyup tercuman olmak istiyorum lutfan bana yardimci olurmuzunuz?

  29. Bende cok ama cok istiyorum okamak turkiyede banada yardam edarsiniz cok seyinerim tesekur ederim

  30. turkiyede okumak icin türkmenistanda katilabilecegim sinavlar varsa soyleyebilirmisiniz

  31. Pilotaj okumak istiyorum yardimci olurmusunuz

  32. Selam. Ben de okula gidebilir miyim? Turkmenistanliyim . Türkiye’ye gitmek chok istiyorum☺️ bana da yardamci olurmusunuz lütfen? Ama bende bir tek İMO chalishiyor. Sizinle nasıl iletişime geçebilirim ?

  33. Meraba ban turkmenistanlyym bande turkiyede okumak istiyorum banada yardym edarmisiniz lutfan☺️😊🤗 bize sagladynyz hizmetleriniz icin cok tesekkurler ederim allah isinizi rast getirsin tesekkurlarr

  34. Bende isterim okumak

  35. selam ben elektik elektronik muhendeslik bolumini okumak istiyorum yardimci olabilirmisiniz

  36. Bende turkiyede okumak istiyorum yardimci olurmusunuz

  37. Dilnaz Egemberdiyewa

    Merebalar ben dowlet uniwersitetinde okumak istiyorum Turkmenistanliyim .Okul oncesi ogretmenlik bolumi ucin hangi unuwersitelerde baswurular baslady ?Bunlar hakinda bilgi werirmisiniz lutfen.

  38. Ben 2018yilda turkiyeye okula gitdim ve 2020yilin ocak ayinda geldim turkmenistana ama karantin neden ile geri gidemedim şimdi geçiriyolarmi nasil gidebilirim? Yardimci olurmusunuz lütfen?

  39. Merhaba. Yollar kapali nasil geçebiliriz turkiyeye?

  40. Merhaba! Bu site 2022 y. talebelerinede gecerli midir? Ben turkiye universitelerinde turizm fakultesinde okumak istiyorum. Yos\sinavsiz nasil basvurabilirim? Yardimda bulunabilir misiniz lutfen?

  41. Merhaba. Ben Türkiyede okumak istiyorum bana yardim edirmisiniz

  42. Hemrakulyeva jumahal

    Merhaba ben turkmenistanliyim ben turkiye uniwersitesinin almanca ogretmeni bolumini okumak istiyorum yardim edebilirmisiniz

  43. Ben türkmenistanliyim elbetde ben okumak isterim amma yollar yapik biz ýurt dişina çikamiyoruz ne yapmam gerek?

  44. Merabalar bände Turkmenistanlyyim Turkiyede okumak istiyorum lutfan yardymji olun

  45. Merabalar bände Turkmenistanlyyim Turkiyede okumak istiyorum lutfan yardymji olun

  46. Selam ben Türkmenistanliyim 2005 yilinda dogdum TÜRKIYEDE okumak istiyorum bana lütfen yardim edin doktor olmak istiyorum bana lütfen madreymow005@gmail.com -dan ulaşin ýakinda okulu bitirijem. Türk dilini iyi bilyorum şimdiden çok teşekür ederim

  47. Merhabalar İstanbul’da devlet üniversitelerinden birini kazanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

  48. Merhaba bande okumak istiyorum yardymcy olabilirmisiniz bilgisaray muhendisligi ben turkmenistanda yasyyorum

  49. Здравствуйте я из Туркменистана хочу учиться есть огромное желание учиться как мне поступить к вам помогите но у нас очень трудно выехать из страны буду благодарен за помощь за ответы.

  50. Ben Turkmenistanliyim 2004 dogumlu bende gelecek yil Turkiyede okumak istiyorum nasil olacak gerekli faydali birseyler soyleyin lutfen yardimci olun!!!

  51. Ben Türkmenistanli yim sınavsız üniversite kazanmak için ne yapabilirim ?
    Yardımcı olursanız sevinirim!

  52. Merhaba ben yabanciyim turkiyede degilim yardimci olurmusunuz

  53. I’d like ti learn spanish anywhere in Istanbul. I would be thankful for your help

  54. Bende Unwersitet okumak istiyorum ama yollar kapali nasil olacak

  55. Gurbanow Gurbanmyrat

    Merhaba,ben Turkmenistanlyyim,snavsiz unversteyyi nasil kazana bilirim lütfan yardamji olurmusynyz

    • Merhaba,

      Bizimle whatsapp, telegram, imo uygulamaları üzerinden iletişime geçebilirsiniz. +90 553 523 47 95, +90 850 255 12 94

  56. Satlykklycev Oraz

    Очень хочу учится на сфере компьютерной техники, мне 21

  57. Merhaba Profmet
    Bana da yardımcı olur musunuz lütfen bende okumak istiyorum please!

  58. Merhaba ben Turkmenistanliyim adim Ferangiz okumak istiyorum banada yardamci olabilirmisiniz basvurular ne zaman basliyacak lutfen yardimci olurmusunuz

  59. Merhaba Türkiyede okumak icin ne yapmaliyim

  60. Merhaba . Ban Türkmenistanlim snawsiz universiteyi nasil kazana bilirim bana yardim edin🙏

  61. Merhaba. Bende Türkmenistanliyim okumak istiyorum banada yardim edin lütfen

  62. Merhaba . Ban türkmenistanlim snawsiz universiteyi nasil kazana bilirim bana yardim edin🙏

  63. Meraba ben Turkmenistanliyim okumak istiyorum lütfen yardim edin

    • Merhaba Jemile Hanım,

      Tabi yardımcı oluruz, bizimle imo veya whatsapp üzerinden iletişime geçebilir misiniz? +90 850 255 12 94 , +90 553 523 4795

  64. Merhabalar.Ben Turkmenistanlıyım.Bende okumak istiyorum.Geçen senede universiteye başvurdum gereken evraklarımı gönderdim ama kazanamadım.Lise diploma notlarımda çok iyidi.Arkadasım kazandı ama ben kazanamadım.İkimizin lise diploma notlarımiz aynı.Ne yapmalıyim.Lütfan yardımcı olun.

    • Merhaba,

      Okumak istediğin bölüm nedir? Evraklarınız hazırmı? Yurt dışındamısınız şu anda?
      +90 850 255 12 94 imo’dan bizimle iletişime geçebilirmisiniz?

  65. Merhaba ben Turkmenistanlyym universitenizde okumak istiyorum acaba yetise bilirmiyim?

  66. Şemşat Iliyewa

    Merhaba.ben okumak istiyorum eczacylik fakultesine kayit olmak istiyorum.sinawsiz hangi universiteye girebilirim.yardimci olurmusunuz.lutfen

    • Merhaba,

      Eczacılık fakültesini kazanabilmeniz için lise diploma notları iyi olması gerekiyor. Daha detaylı bilgi için iletişim kanallarımızı kullanarak bizimle irtibata geçmekten çekinmeyiniz!

  67. Здравствуйте,я хочу учиться на психолога пожалуйста отзовитесь🙌🏽🤲🏼🙏🏼🙏🏼

  68. Merhaba ben Türkmenistanliyim , ben türkiyede hukuk ögrencisi olarak okabilirmiyim lütfen benim adresim : shahnozajumaniyazova599@gmail.com 🙏🙏🙏

  69. Bende okumak istiyorum

    • Merhaba İlmyrat Bey,
      Okumak istediğiniz bölüm nedir, özel veya devlet üniversite, örgün veya açıköğretim mi istiyorsunuz?

  70. Merhaba.Bende okumak istiyorum yardim edarmisiniz.Nasil okula yazila bilirmiyim?

    • Merhaba Enejan Hanım,

      Yabancı uyrukluysanız ve liseyi yurt dışında okuduysanız yardımcı olabiliriz, okumak istediğiniz bölüm nedir? Örgün öğretim mi ya da açıköğretim mi istiyorsunuz?

  71. Ban Turkmenistanliyim banada yardim edebilirmisiz bande Uniwersitete katilmak istoyorum

  72. хорошая идея, вот только получится ли?

  73. Dilmurat Hatyýew

    Ban nasil katıla biliyorum. Ban Turkmenistanliyim. Yardım edin.

  74. E posta tsaylyyew@gmail.com bu adresde detayli annatin ne yapmaly

  75. Selam ban IS SAGLYGY YUKSEK OKULA KATILMAK ISTIYORUM BANADA SINAWSIZ OKULU KAZANMAK ISTIYORUM BANADA BI YARDIM EDIN BANDE TESEKKURUNI VERIRIM

  76. Merhaba ben Turkmenistanliyim Turkiyede hukuk ogrenjisi olarak okuya bilirmiyim

  77. Merhaba ben turkiyede hukuk ogrenjisi olarak okuya bilirmiyim

  78. Merhaba ben tıp üniver Türkmenistanda bitirdim Türkiye’de doctor olarak çalışa bilirmiyim???

  79. Ne zaman okula kabul ediyosunuz

    • Merhaba Jumasoltan Hanım,

      Memnuniyetle yardımcı oluruz, iletişim kanallarımızı kullanarak bizimle irtibata geçmekten çekinmeyiniz!

  80. ben okumak isteyorum yardam edin

  81. merhaba ben turkmenistanliyim bende universite mzun olmak istiyorum turkiyede okumak istiyorum yardimci olabilirmisiniz tesekkurler

  82. Bende okumak istiyorum yardymcy olabilirmisiniz

  83. Merhaba.
    Türkiyede üniversitesinde veteriner bölümünde okumayı planlıyorum.
    YÖS Sınavına girmeden hangi Üniversitelere gidebilirim?
    Bu konu hakkında bilgi edinmek için yazıyorum. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi gönderebilirseniz çok minnettar kalacağım.
    Saygılarla

  84. Selam ben Turkmenistanliyim bende sinavsiz Universitetde okumak istiyorum yardamchi olarmisiniz

  85. Merhaba benim adim Gulčan bende cocuklara ögretmen okullyny okumak isteyorum lutfan

  86. Napmaliyim ben okumak icin yardiminize ihtiyac gerekyor

  87. Merhaba benim adim Gulčan bende cocuklara ögretmen okullyny okumak isteyorum

  88. Merhaba. Ben Türk vatandaşıyım.Suriyede lise öğrenimimi tamamlayip üniversite sınavına fen bilimi dalında girmis ve kazanmış durumdayım. Türkiye Istanbulda bilgisayar mühendisliği dalında bir üniversitede okumak istiyorum. Whats up no’nuz varsa sizinle temas kurabilirim.

  89. Ben unvatsitete girmek isleyan munkinmika

  90. Ben turkuyede unvatsitete girmek isleyan munkinmika

  91. Selam Ben turkmenistanliyim bende sinavsiz okul okumak istiyorum lutven basda yadim edin

  92. Selam ben Turkmenistanliyim bende sinavsiz Universitetde okumak istiyorum yardamchi olarmisiniz

  93. Merhaba ban Turkmenistanliyim Turkiyenin sinavsiz universitetinde banda okamak istiyorum

  94. bu universitetin yillik parasi nece olacak orgetemci fakultetinin

  95. Meraba baş vurmak iste yorum yardım edebilirmisiniz

  96. Meraba,
    Ben Belçika’da yaşıyorum, Belçika vatandaşlığım var. Liseyi bitirmeme 1 sene kaldı. Türkiye’de sınavsız üniversite okuma hakkına sahipmiyim?

  97. Taganow Allamyrad

    Merhaba ben Turkmenistanlyim mende okamak isteyorum yardım edin please 🙏

  98. Gemi muhandesi

  99. Hakyýew Şöhrat

    Men turkmenistanlyym bande sinavsiz uniwarsteti kazanmak istiyorum yuridiciski fakultetine bana yardymcy olabilirmisiniz

  100. Türkiyede sınavsız kayıt yapan üniversiteler hangileri acaba?

  101. Ben Turkmenistanlyyym. Nasil sinavsiz universite kazanabilirim?

    • Detaylı bilgi için bizimle İmo’dan iletişime geçerseniz size yardımcı olalım!
      +90 850 255 12 94 ; +90 552 287 47 95

  102. Merhaba bende typ fakultesini kazanmak istiyorum.Yardimci olurmusunuz?

  103. Benim adim.Gulsirin bande okumak istiyorum bana yardynjy olurmusunuz Ban Turkmenistanda yasyyorum

  104. sınavsız üniversite

  105. merhaba ben turkmenistanliyim yardamci olarmisiniz

  106. Merhaba. Ben Türkmenistanliým.Oğlumu Türkiýede sınavsız üniversitede eĝitim almasını istiýorum,ýardımcı olurmusunuz

  107. Ygtyýar Ismankulow

    Mande katila bilirmiyim

  108. Merhabalar, Turkmenistanliyim okumak istiyorum,yardimci olurmusunuz, e-mail: 5star_medy@mail.ru

  109. Bende inglis oretmeni okumak istiyorum eger yardimji olsaniz

  110. Merhabalar sinavsiz basvurular ne zaman basliyacak yardamci olursaniz sevinirim simdiden tkrr

  111. Bende okumak istiyorum Benimle iletişime gecermisiniz lutfen danatarhydyrow34@gmail.com

  112. Amaben yanancı değil türkiye cumhuriyeti vadandaşıyım

  113. Merhaba bende liseyi lojistik bölümünden bitirdim üniversiteyi kazanamadım üniversite konusunda bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

  114. Españolca Turkiyede okubilermiyim

  115. Okumak istiyorum ban türkmenistanda yasiyorum

  116. Merhaba ben Turkmenistanlyym bande okumak istiyorum…bana yardim edin

  117. mana yardam ediyormusunuz

  118. Merhaba ben şu anda universite öğrencisiyim fakat yeni bir universite kazanmak istiyorum sınavsız nasıl oluşur işlemler . Ve sınavsız universiteler uzaktan eğitimmi, yoksa örgün normal eğitim ? Birde universite tercihi yapabiliyormuyuz ? Ben Azerbaycanlıyım .

    • Merhaba,

      Bizim ile Whatsapp’tan İletişime geçebilirmisiniz lütfen?
      +90 553 523 47 95

    • Merhaba,

      Evet sınavsız bir şekilde size yeniden üniversite kazandırabiliriz. Örgün öğretim de, açıköğretim de olabilir, siz nasıl tercih ederseniz. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

  119. Ben Typ egitimi almak istiyorum banada yardimji olurmusunuz

  120. ben Turkmenim sınavsiz uwersite okumak istiyorum banada yardamji olursunuz .)

  121. Merhaba ben Esra
    2021 yılında mevzun olacağım. Türkiyede Üniversite okumayı planlıyorum.
    YÖS Sınavına girmeden hangi Üniversitelere gidebilirim?
    Bu konu hakkında bilgi edinmek için yazıyorum. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi gönderebilirseniz çok minnettar kalacağım.
    Saygılar
    Esra Öz

  122. Merhaba oğlumun üniversite sınavına girmeden türkiye de üniversite okumasını istiyoruz bu mümkün mü teşekkürler

  123. Bizlere sağladığınız kaliteli hizmetinizlerden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Allah işinizi gücünüzü rast eylesin inşallah!

  124. Merhabalar ben agit üniversite kazanamadım ücretli üniversite hakkında bilgi almak istiyorum
    0542 618 13 79

  125. Ben çin vatandaşıyım lise mezunuyum bu sene üniversite başlamak fizyoterapi okumak istiyorum

  126. Mart 26, 2019
    Mrb üniversite mezunuyum yeniden okumak istiyorum sınava girmedim. Tıp fakültesine kayıt yapabilir miyim? yardımcı olur musunuz?

  127. Mart 26, 2019
    Mrb üniversite mezunuyum yeniden okumak istiyorum sınava girmedim. Tıp fakültesine kayıt yapabilir miyim? yardımcı olur musunuz?

  128. Ben turkiyede yaşıyorum ve sinavi kazanamadım sınavsız üniversiteye nasil başvuru yapabilirim bilgilendirirmisiniz

  129. Merabalar ben elif ben unuversitesi sınavı kazanamadim sen rahat sizin sayfanızı gördüm beni bu numaradan arayın yada wp mesaj atin

  130. This good for us thnks for your helping

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir