2021 Green Card Başvurusu (DV2021) | Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

2021 Green Card Başvurusu (DV2021) | Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

green card başvuru yapmak istiyor musunuz?

Herkesin Hayalini Kurduğu GREEN CARD Nedir ve Ne işe Yaramaktadır?

Kültürel çeşitliliğini artırabilmek için, Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olan Amerika Birleşik Devletleri her sene düzenli olarak dünyanın birçok yerinden göçmen kabul etmektedir.

Bu denli güçlü olan ülkenin vatandaşı olabilmek için dünyanın her yerinden insanlar kıyasıya mücadele etmektedirler. Amerika Birleşik Devletleri her sene yaklaşık olarak 55.000 kişiyi vatandaşlık vermektedir. Green card çekilişi 1990 yılından beri düzenli bir şekilde yapılmaktadır.

Green card çekilişini kazanan kişiler normal bir ABD vatandaşının yararlanmış olduğu oturma ve çalışma haklarından rahatlıkla yararlanabilmektedirler. Eğer isterlerse 5 yıl süre geçtikten sonra tam Amerikan vatandaşlık hakkına da müracaat yapabilir ve vatandaşlık hakkı alabilmektedirler.

Green card başvuru yapan her ülke vatandaşları eşit hakka sahip olup bu haklar bilgisayarla yapılan rasgele seçimler sonucunda verilmektedir. Her yıl yaklaşık olarak 55 Bin kişiye Resmi Göçmen Bürosu tarafından vatandaşlık hakkı tanınmakta. Green Card başvurunuzun eksiksiz ve hatasız bir şekilde yapılabilmesi, kazanma şansınızın daha çok olabilmesi için danışman firmalarla çalışmanız çok önemlidir. Profmet Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi size bu konuda profesyonel hizmet vermek için hazırdır.

Green Card başvurusunda aranan şartlardan biri de lise ve dengi okul mezunu olmanızdır. Eğer ki lise ve dengi okul mezunu değil iseniz, sizden bir iş tecrübesi aranmakta olup en az 2 yıllık bir iş tecrübesine sahip olmalısınız. Bunu kanıtlamak için de belgelemeniz gerekmektedir.

Green Card Kazanan Kişiler Hangi Haklara Sahip Olabilirler?

  • Green Card sayesinde kişiler Amerika Birleşik Devletlerinde sınırsız oturma ve çalışma izni hakkına sahip olabilirler.
  • Green Card hakkı kazanan kişiler kendi şirketlerini kurabilme hakkına da sahip olurlar.
  • Green Card sahipleri devlet okullarında ve özel okullarda burslu bir şekilde okuma şansına sahip olurlar.
  • Green Card kazananlar aynı şekilde Amerikan Sürücü ehliyetini almaya ve ABD’ye bağlı bütün eyaletlerde seyahat edebilme hakkına da sahip olabilmektedirler.
  • Green Cardile emekliliğinizi garanti altına almakta mümkündür.
  • Green Card ile herhangi bir ülkeye vizesiz bir şekilde seyahat edebilme imkanına kavuşursunuz.

Şunlara Bakabilirsin

Türkiyenin en iyi üniversiteleri

Türkiyenin en iyi üniversiteleri

Türkiyenin en iyi üniversiteleri listesi her sene güncellenmekte. Dünyanın en iyi üniversitelerinin sıralandığı Times Higher …

2 Yorumlar

  1. Merhabalar. Bende başvuru yapmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir