Oturma İzni Biyometrik Fotoğraf Yapma | Ücretsiz Online Foto Düzenleme

Oturma izni biyometrik fotoğraf yapma son dönemde sıkça aranan işlemlerden biri haline geldi. Oturma izni, pasaport, yeni kimlik kartları ve ehliyetler için zorunlu olan biometrik fotoğraflar oluşturma üzerine bilgileri yazımızda yer vereceğiz.

Oturma İzni Biyometrik Fotoğraf Yapma | Foto Düzenleme

 

Daha önceki yayınlarımızda sizlere Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün İkamet Başvurusunda Fotoğraf Kullanımı Hakkında başlıklı duyurusundan bahsetmiştik. Bu duyuruya göre Oturma izni başvurusunda kullanılacak olan fotoğrafların biometrik  (ICAO standartlarında) olması zorunlu olup, gerek E-ikamet randevu sistemindeki başvuru sürecinde, gerekse İl Göç İdaresi Müdürlüklerindeki işlemlerde aksaklık yaşanmaması adına söz konusu standartta fotoğraf uygunluğuna dikkat edilmesi gerekmektedir.

Eğer istenilen standartlarda fotoğraf sunulmazsa ikamet izni başvuru sürecinde gecikmeler yaşanacağı gibi eksik evrak gerekçesi ile başvuruların olumsuz değerlendirilebileceği de mümkün. O yüzden bu konuya artık çok dikkat etmek lazım.

Oturma İzni İçin Fotoğraf Ölçüleri

Oturma izni fotoğraf ölçüsü 50 mm x 60 mm ve arka fonu beyaz olmalıdır. Birde son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekiyor. Elinizde biyometrik ölçülerde bir fotoğrafınız yoksa yada gerekli olan özellikleri sağlamayan bir fotoğrafınız varsa bunu kendiniz de ücretsiz olarak internetten online yapabilirsiniz. Online olarak hem de ücretsiz Oturma İzni Biyometrik Fotoğraf Yapmaya yarayacak web siteleri sizler için araştırdık. Eğer sizde online oturma izni biometrik fotoğraf yapma aracına  ihtiyaç duyarsanız ⇒ bu web sayfasından ⇐ yararlanmayı deneyebilirsiniz.

Siz yine de ben işimi garantiye almak istiyorum, ikamet izni başvuru işlemlerimde uygun fotoğraf özelliklerini sağlayamamaktan  dolayı bir problem çıkmasını istemiyorsanız bu konuda bizlerden destek alabilirsiniz. Biz size doğru bir şekilde oturma izni için randevu almanıza, gerekirse daha sonraki işlemleri de yürütmenize yardımcı olacağız.

Oturma İzni Biyometrik Fotoğraf  Yapma Sık Sorulan Sorular

Anahtar Kelimeler: Oturma izni için fotoğraf ölçüleri,. Oturma izni için örnek fotoğraf, Biyometrik fotograf yapmak,. Biyometrik fotoğraf duzenleme, biometrik fotoğraf yapma,. Online biyometrik fotoğraf,. Ücretsiz biyometrik fotoğraf yapma,. Oturma izni fotoğrafı nasıl olmalı?,. İkamet izni foto düzenleme,. İkamet izni başvurularında fotograf boyutları nasıl olmalı,. Oturma iznine uygun fotograf ölçüleri nedir,. İkamet izni randevu siteminde fotograf hatası,. Randevu siteminde fotograf arka fon saglanamadı hatası veriyor,. Oturma izni randevu sisteminde biyometrik fotograf özellikleri sağlanamadı, göz netliği sağlanamadı, ağız netliği sağlanamadı, yüz/resim boyut oranı şartları sağlanamadı hataları,. Oturma izni randevu sisteminde fotograf kısmından geçemiyorum,. Randevu alırken fotoğraf sorunu,. Yabancıların oturma izni başvurularında fotoğraf hatası. İkamet izni foto düzenleme.

 

Oturma İzni Harç Ücretleri 2021

Şunlara Bakabilirsin

Özbekistan oturma izni uzatma ücreti

Özbekistan oturma izni uzatma ücreti

Özbekistan oturma izni uzatma ücreti. Bu yazımızda Türkiye’de ikamet eden Özbekistan vatandaşları için oturma izni …

Bir yorum

  1. Ikamet izin için biyometrik fotoğraf yapmak istiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir