Türkmenistan Yolları Ne zaman Açılacak? Öğrenciler İçin Kapılar Açılacak mı?

Türkmenistan Yolları Ne zaman Açılacak

Türkmenistan Yolları Ne zaman Açılacak? Öğrenciler İçin Kapılar Açılacak mı? Türkmenistan hava yolları ne zaman açılacak? soruları en çok sorulan soruların başında geliyor. Yazımızda bu sorularla ilgili, ayrıca Türkmenistan’dan Türkiye’ye okumak için gelmek isteyenleri yakından ilgilendirecek olan bir haberden bahsedeceğiz.

Türkmenistan Yolları Ne zaman Açılacak? Öğrenciler İçin Kapılar Açılacak mı?

İlk önce haberin özeti olan şu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.

Videoda izlemiş olduğunuz gibi, Türkmenistan ana haber programında yurt dışına çıkacak olan vatandaşlara uygulanacak aşı uygulamasından bahsediliyor. Malum olduğu üzere Türkmenistan yaklaşık bir sene bundan önce korona virüs pandemisi sebebiyle yurtdışı gidiş gelişleri tamamıyla kapatmıştı. O günden bu güne, yolların ne zaman açılacağı yönde birçok haber yapıldı. Ama kapıların ne zaman açılacağına dair resmi olarak yapılmış bir haber henüz yok.

Az önce izlemiş olduğumuz haberde ise, yurt dışına çıkacak olan öğrencilere aşı temin edilmesi gerektiği, bununla ilgili gerekli düzenlemelerin yapılması için de yetkililere devlet başkanı tarafından talimatların verildiği ifade ediliyor. Bu ifadeler yurt dışına eğitim almak için çıkmak isteyen binlerce Türkmenistan vatandaşı için iyi bir haberin işareti olabilir.

Bizde bu haberi sabırsızlıkla bekliyoruz. Türkiye’de Üniversite okumak isteyen Türkmenistanlıların üniversite kazanmaları, davetiye almaları konusunda her sene olduğu gibi bu sene de elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeni dönem üniversite başvurularımız için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. Umarız bu sene çok daha iyi olacak, bu virüs belası bitecek ve yasaklarda kalkacak.

Üniversite işlemleri için bizi arayabilirsiniz: +90-553-523-47-95 , +90-552-470-97-14

Türkmenistan Yolları Ne zaman Açılacak 2022?

Öğrenciler İçin Kapılar Açılacak mı?

Türkmenistan’dan yurtdışına gitmek isteyen öğrenciler için yollar açılacak mı? ”TÜRKMENİSTAN BİLİM MİNİSTİRLİĞİ” geçen sene ağustos-eylül aylarında Türkiye’de üniversite eğitimi almak için gelecek türkmen öğrencilerden ellerinde üniversitelerden kabul mektupları olanların başvuruları kabul ettiler ve aralık, ocak aylarında öğrenciler Türkiye’ye geldiler. Onların istedikleri tarihlerde evraklarını hazırlayıp yetişemeyen öğrenciler Yurtdışına çıkış yapamadılar. Onun için bu sene evraklarınızı erkenden hazırlamanızı ve Türkiyede bir üniversite kazanarak davetiyeleriniz hazır olmasını tavsiye ederiz.

Üniversite başvuruları demişken tekrar şunu vurgulamak isteriz ki, Türkiye’de yabancı uyruklu olanlar için üniversite kazanmak Türk vatandaşlarına nazaran çok daha kolay. Yani yabancılar Türkiye’de sınavsız bir şekilde üniversite kazanabiliyorlar. Ve hatta hem çalışıp hem okuyup bir meslek sahibi olmak isteyenlere de açıköğretim okuma fırsatı sunuluyor. Eğer sizin de bir üniversite hayaliniz varsa ister örgün okumak isteyin, ister açıköğretim okumak isteyin her iki konuda da sizlere profesyonel hizmet sunmaya hazırız. Bu konularda danışmanlık hizmeti almak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Üniversite işlemleri için bizi arayabilirsiniz: +90-553-523-47-95 , +90-552-470-97-14

01.03.2022 Güncel Bilgi:

Alınan yeni bilgilere göre Türk hava yolları şirketi Türkmenistan için 2022 yılının ilk charter uçak seferini planladı. Plana göre Türk hava yollarının yeni yıldaki ilk charter seferi İstanbul – Türkmenbaşı – İstanbul yönünde olup sefer Ocak ayının 4’de  gerçekleşti.

 

Türkiye’de Sınavsız üniversite kazanmakla ilgili diğer yazılarımızdan detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz ⇓⇓⇓

Yabancıların Türkiye’de Üniversite Kazanma Yolları

Türkiye’de Sınavsız Üniversite Eğitimi | Yabancılara | Örgün ve Açıköğretim

Yabancılar için Türkiye’de Açıktan Eğitim | Açıköğretim

@profmet_official

#turkmenistan🇹🇲 #turkmenistanucuslar

♬ orijinal ses – PROFMET DANIŞMANLIK

Anahtar Kelimeler: Aşkabat-İstanbul hava yolları ne zaman açılacak 2022? Türkmenistana uçuş varmı? Türkmenistan uçuşları ne zaman? Uçak seferleri ne zaman açılacak? Türkmen howa yollary ne zaman açılacak? İstanbulan Türkmenistana nezaman uçak var? Türkmenistan uçuşları ne zaman başlayacak 2022? Türkmenistana normal uçuşlar mart 2022 de başlıyormu? Türkmenistan yolları yurtdışında üniversite okuyan öğrenciler için açıkmı? Türkmenistan hava yolları. Son dakika Türkmenistan haberleri 2022. Turkmenistan Airlines. Türkmen howa yollary 2022. Öğrenciler için türkmenistan yolları açılacakmı. Universite okuyanlar için yollar açıkmı? Türkmenistandan Türkiyeye üniversite okumaya gelebilirlermi.

Şunlara Bakabilirsin

Türkiyenin en iyi üniversiteleri

Türkiyenin en iyi üniversiteleri

Türkiyenin en iyi üniversiteleri listesi her sene güncellenmekte. Dünyanın en iyi üniversitelerinin sıralandığı Times Higher …

16 Yorumlar

  1. selam bu sene yollar ne zaman acilir turkmenistandan turkiye univeristeye gitmek istiyorum herseyim hazir ama sinirlardan dolayi kapali diyorlar ne zaman acilir yollar eger biliyorsaniz benide bilgilendirirseniz cok sevinirim tessekurler.

  2. 29 yaşim ban meslek sahibi olabilirinmi?

  3. Selamualekum ban Türkiyadsn turkmaanistan a ğitmek istiýorum ben xastaýim lütfen ýardamci olun

  4. Haýyş yalwaryan kömek ediň ata watanymyza dönmek isleyän.Kakam yogaldy ejem yeke özi galdy yanynda meniň çagalarym bar . Çagalarym entek kiçi.Ayalym ikimiz Türkiyede öyümize gitmek isleyäris . Bize kömek ediň

  5. Merhaba Türkmenistan yolları açıldı mı yok

  6. Merhaba peki nezaman Türkmenistan sinirlari acilacak

  7. Merhaba kolay gelsin turkmenistandan Türkiye okula gelmek uçak nasıl oljak turkmenistanda ashi olmalimiyim

  8. Türkiye okuva nedip gidebilirim bilgi alabilirinmi

  9. Esallamuallekum ben turkmenistandan turkiye okuwa gitmek istiyorum ogreniciler icin yollar acylacakmy

  10. Babajan babahanow

    Türkmenistan öÿime gitmege kömek ediñler haÿiš ÿalwaraman öÿde ÿaš çagam ÿaš aÿalym garašyp otyran kömek ediñler.

  11. aaa ben 14 yasindayim .evet birazkuçuğum ama evet ben bu ýaşimdan universite hayatimi duşunuyorum.evet aslinda ben turkde degikde Guney korede okumak istiyorum Tkm-dan turkiyeye ucujam .sonra ise turkden Guney koreye uçujam .Inşallah yollar açilir insallah Amin .

  12. türkmenistandan türkiyeye yolların ne.zaman açılacağı konusunda net bir bilginiz varsa beni bilgilendirebilirsiniz

  13. Haÿyš ÿalwaraman ÿardam ediñ men studet diplomyaldym öÿime ata watanyma gitmege ÿrdam ediñler haÿyš ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir