Doğuş Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri

Doğuş Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2022

Bu yazımızda sizlere 2022-2023 öğretim yılı için Doğuş Üniversitesi yabancı öğrenci ücretleri ve kabul şartları hakkında bilgi vereceğiz. Yıllık ücretlerine geçmeden önce üniversite hakkında genel bilgi vermek istiyoruz.

1995’te kurulan Doğuş Eğitim Vakfı’nın başarılı çalışmaları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen 09 Temmuz 1997 tarih ve 4281 Sayılı Kanun ile açılan Doğuş Üniversitesi, kamu tüzel kişiliğine sahip önceliği kar amacı olmayan bir vakıf üniversitesidir.

Hızlı bir akademik ilerleme ile yükseköğretimde kendine kısa sürede başarılı bir yer edinen Doğuş Üniversitesi; 5 fakültede 35 lisans programı, meslek yüksekokulunda 35 ön lisans programı, lisansüstü eğitim enstitüsünde 10 yüksek lisans ve 4 doktora programı ile yükseköğretimin her kademesinde yer almaktadır.

1997′ den günümüze seçkin bir akademik kadro ile kaliteli eğitim verme, donanımlı öğrenciler yetiştirme ve bilim dünyasına nitelikli katkı yapmayı öncelik alan Doğuş Üniversitesi, bu hedefinden ayrılmadan ilerlemektedir. Akademik kaliteye verilen önem, Doğuş Üniversitesi hanesine yazılan başarıların sürekli artmasını, farklı kaynaklarca yapılan tarafsız sıralamalarda Doğuş Üniversitesi’nin en iyiler arasında yer almasını sağlamaktadır. En önemli iki örnek olarak; Web Of Science verileri ve URAP raporları, Doğuş Üniversitesi’nin dünyanın en iyi ilk 2 bin üniversitesi arasında yer aldığını, İstanbul’un ise en iyi ilk 3 vakıf üniversitesi (tıp fakültesiz) arasında bulunduğu göstermektedir. Doğuş Üniversitesi’nin sadece Türkiye’de değil yurtdışında akademik kariyerine ya da meslek yaşamına devam eden, alanında kalıcı ve öncü işlere imza atan mezunları ise bu başarıyı taçlandıran sonuçlar olarak görülmektedir.

Öğrencilerinin yüksek donanımlı, entelektüel birikim sahibi, ülkesinde ve dünyada yaşanan gelişmeleri izleyen ve analiz edebilen, sorunlara çözüm üretme pratiği kazanmış, yaşadığı topluma duyarlı, sorumluluk sahibi, etik anlayışı yerleşmiş, özgüveni gelişmiş bireyler olarak mezun olması, Doğuş Üniversitesi’nin en önemli varlığıdır. İnsanlığa hizmet hedefiyle aydınlık bir eğitim yolunda ilerlemekle ve her zaman önce insana yatırım yapmakla gurur duyulmaktadır.

Geleceğin gençlere gençlerin de eğitime emanet olduğunun bilinciyle, Doğuş adına yakışır aydınlık beyinli nesiller yetiştirilmeye devam edilmektedir.

Biz Profmet Danışmanlık olarak Türkiye’de anlaşmamız olan Özel üniversitelere yabancı öğrenci başvurularının gerçekleştirilmesi, takip edilmesi, kabul mektuplarının alınması, rehberlik ve üniversite kesin kayıt işlemlerinin yapılması konusunda ücretsiz hizmet sunmaktayız. Eğer sizde bu hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz!

İletişim için telefon numaralarımız:

+90-553-523-47-95; +90-850-255-12-94; +90-552-470-97-14

              

Doğuş Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2022

2022-2023 Girişli Yeni Kayıt Yapan YÖS Öğrenci Ücretleri LİSANS & ÖNLİSANS

PROGRAMLAR2022-2023 ÜCRETLERİ ($)
LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE )$3.335,00
LİSANS PROGRAMLARI (TÜRKÇE )$2.875,00
HUKUK FAKÜLTESİ$4.025,00
ÖNLİSANS PROGRAMLARI$1.725,00

Doğuş Üniversitesi Yabancı öğrenci ücretleri 2022

2020-2021 Girişli  Kayıt Yapan YÖS Öğrenci Ücretleri LİSANS & ÖNLİSANS

PROGRAMLAR2021-2022 ÜCRETLERİ ($)
LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE)$3.045,00
LİSANS PROGRAMLARI (TÜRKÇE )$2.625,00
HUKUK FAKÜLTESİ$3.675,00
ÖNLİSANS PROGRAMLARI$1.575,00

Doğuş Üniversitesi Yabancı öğrenci ücretleri 2021

2020 Öncesi Kayıt Yapan YÖS Öğrenci Ücretleri LİSANS & ÖNLİSANS

PROGRAMLAR2021-2022 ÜCRETLERİ ($)
LİSANS PROGRAMLARI$5.775,00
HUKUK FAKÜLTESİ$7.277,00
ÖNLİSANS PROGRAMLARI$2.888,00
  1. Fiyatlara %8 KDV dahildir
  2. YÖS eğitim bedelleri yıllık olarak ödenmektedir.
  3. Alternatif olarak: Anlaşmalı olduğumuz bankaların kabul edeceği T.C. Vatandaşı olan veli ile vadeli ödeme seçeneği kullanılabilir. Vadeli ödemelerde banka taksitlendirmesi seçeneğini kullanacak kişilerin TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB), YAPI KREDİ BANKASI (YKB) ve DENİZBANK şubelerinden ödeme velisi olacak kişi ile başvurmaları gerekmektedir.
  4. Vadeli ödemelerde kredi kartı ödeme seçeneğini kullanacak kişilerin anlaşmalı kartlarla sanal pos veya okulumuzun Dudullu ve Çengelköy Yerleşkelerinden limitlerinin uygun olması halinde kayıt yaptırması mümkündür. (Bonus, World, Maximum, Paraf, Card Finans,Combo)
  5. Vadeli ödemelerde 10 eşit taksit uygulanır.
  6. Fiyatlar 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi için olup, 1 yıllık eğitim bedeli karşılığıdır.

 

Doğuş Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2022

YÜKSEK LİSANS

PROGRAMLARPAKET ÜCRETLER ($/TL)SÜRE
YÖS TEZSİZ TÜKSEK LİSANS$2.500,00TOPLAM 3 YARIYIL ÜCRETİ
YÖS TEZLİ YÜKSEK LİSANS (TEZ DÖNEMİ DAHİL)$5.000,00TOPLAM 6 YARIYIL ÜCRETİ
PSİKOLOJİ (DERSLERİN ALINDIĞI YIL+TEZ HAZIRLAMA DÖNEMİ)₺40.425,00TOPLAMDA 6 YARI YIL ÜCRETİ
PSİKOLOJİ TEZSİZ₺28.875,00TOPLAM 3 YARIYIL ÜCRETİ
  1. Örgün programlarda kayıtlı öğrencilerden her dönem en fazla 1 ders olmak üzere başarısız oldukları derslerden ücret alınmaz. Toplamda her öğrenci en fazla 2 dönem ve 2 ders için bu haktan faydalanabilir. (Özel öğrenciler bu kapsamda değerlendirilmez)
  2. Yüksek Lisans Programlarında aynı dersten üst üste 2 kez başarısız olunması durumunda dersin tekrar edildiği yıl ilan edilen normal eğitim öğretim ücretinin % 10’u alınır.
  3. Doğuş Üniversitesi Ön Lisans, Lisans veya Yüksek Lisans Mezunu olup Doğuş Üniversitesi Lisansüstü Programlarına kayıt yaptıran öğrencilere öğretim ücretinden %50 oranında mezun indirimi uygulanır. (Bu indirim Psikoloji Ana bilim dallarına bağlı Programlarda uygulanmaz)
  4. Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf ve CardFinans, Combo özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır.
  5. Vadeli ödeme seçeneğinden TEB Senetsiz Taksit Sistemini tercih eden öğrencilerimizin kayıt için 25 yaş ve üstü, çalışıyor olması gerekmektedir.
  6. 2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi öncesi kayıt yaptırmış öğrenciler kendi kayıt ödeme şartlarına tabi olarak devam edeceklerdir.
  7. %10 kardeş indirimi uygulanır. (Kardeşlerin aynı anda okuyor olmaları gerekmektedir.)
  8. Bilimsel Hazırlıkta ders başı ücret 1.650.00 TL’dir

 

Doğuş Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2022 | DOKTORA

PROGRAMLAR2022-2023 ÜCRETİ $ / TLSÜRE
DOKTORA PROGRAMLARI₺44.625,00TOPLAM 12 YARIYIL ÜCRETİ
  1. Doktora Programı Ücreti 12 Yarıyılı Kapsamaktadır.
  2. Örgün programlarda kayıtlı öğrencilerden her dönem en fazla 1 ders olmak üzere başarısız oldukları derslerden ücret alınmaz. Toplamda her öğrenci en fazla 2 dönem ve 2 ders için bu haktan faydalanabilir. (Özel öğrenciler bu kapsamda değerlendirilmez)
  3. Aynı dersten üst üste 2 kez başarısız olunması durumunda dersin tekrar edildiği yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin %10’u alınır.
  4. Doktora Programı ücretine Tez Ücreti dahildir.
  5. Doğuş Üniversitesi Ön Lisans, Lisans veya Yüksek Lisans Mezunu olup Doğuş Üniversitesi Lisansüstü Programlarına kayıt yaptıran öğrencilere öğretim ücretinden %50 oranında mezun indirimi uygulanır. (Bu indirim Psikoloji Ana bilim dallarına bağlı Programlarda uygulanmaz)
  6. Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf ve CardFinans,Combo özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır.
  7. Vadeli ödeme seçeneğinden TEB Senetsiz Taksit Sistemini tercih eden öğrencilerimizin kayıt için 25 yaş ve üstü, çalışıyor olması gerekmektedir.
  8. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi öncesi kayıt yaptırmış öğrenciler kendi kayıt ödeme şartlarına tabi olarak devam edeceklerdir.
  9. %10 kardeş indirimi uygulanır. (Kardeşlerin aynı anda okuyor olmaları gerekmektedir.)
  10. Bilimsel Hazırlıkta ders başı ücret 1.650.00 TL’dir.

 

Doğuş Üniversitesi Lisans/Önlisans Programlarına Kabul Koşulları

Doğuş Üniversitesinin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanlarından ortaöğretimin (lise) son sınıfında olan veya mezun olan yabancı uyruklu öğrenciler yararlanabilir.

Aşağıda belirtilen niteliklere sahip adayların başvuruları da üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanlarından yararlanabilir:

  • Doğumla Türk vatandaşı olan ve İçişleri Bakanlığınca Türk vatandaşlığından çıkma izni verilen yabancı uyruklular ile bunların Türk vatandaşlığından çıkma belgesinde kayıtlı reşit olmayan çocukları, (T.C. 5203 Sayılı Kanun.)
  • Doğumla yabancı olup sonradan Türk vatandaşlığını kazanan çift uyruklu adaylar.
  • Lise eğitimini KKTC (KKTC) dışında yabancı bir ülkede tamamlayan Türk uyruklular.
  • KKTC (KKTC) uyruklu olup, KKTC’de (KKTC) ikamet edenler; ortaöğrenimini KKTC’de (KKTC) tamamlayan ve GCE AL sınav sonuçlarına sahip olanlar.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  • Lise Diploması
  • Lise Transkripti
  • Denklik Belgesi
  • Pasaport kopyası
  • Yabancı dil sınav sonuçları (varsa)
  • TC kimlik fotokopisi (varsa)
  • Mavi Kimlik Kartı fotokopisi (varsa)

Doğuş Üniversitesinde Bulunan Tüm Programlar

Lisans/Önlisans/Yüksek Lisans/ Doktora

Hukuk Fakültesi

Hukuk

Fen Edebiyat Fakültesi

İletişim Bilimleri
İngiliz Dili ve Edebiyatı (İngilizce)
İngilizce Mütercim ve Tercümanlık
Psikoloji
Psikoloji (İngilizce)
Sosyoloji
Türk Dili ve Edebiyatı
Temel Bilimler

Sanat ve Tasarım Fakültesi

Dijital Oyun Tasarımı
Endüstriyel Tasarım
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Grafik
Grafik (İngilizce)
Görsel İletişim Tasarımı
İç Mimarlık
Mimarlık
Oyunculuk
Tekstil ve Moda Tasarımı
 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisat
İktisat (İngilizce)
İşletme
İşletme (İngilizce)
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Uluslararası İlişkiler (İngilizce)
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (İngilizce)
Yönetim Bilişim Sistemleri

Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Türkçe)
Endüstri Mühendisliği (İngilizce)
Endüstri Mühendisliği (Türkçe)
İnşaat Mühendisliği (Türkçe)
Makine Mühendisliği (İngilizce)
Makine Mühendisliği (Türkçe)
Yazılım Mühendisliği (Türkçe)

Sağlık Bilimler Yüksekokulu

Hemşirelik

Meslek Yüksekokulu

Adalet
Ağız ve Diş Sağlığı
Anestezi
Aşçılık
Aşçılık (İ.Ö.)
Bankacılık ve Sigortacılık
Bilgisayar Programcılığı
Bilişim Güvenliği Teknolojisi
Çocuk Gelişimi
Dış Ticaret
Dış Ticaret (İngilizce)
Dış Ticaret (İ.Ö)
Elektronörofizyoloji
Eczane Hizmetleri
Elektrik
Fizyoterapi
Grafik Tasarımı
Halkla ilişkiler ve Tanıtım
İlk ve Acil Yardım
İnsan Kaynakları Yönetimi
İç Mekan Tasarımı
İnşaat Teknolojisi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Makine
Mekatronik
Odyometri
Optisyenlik
Otopsi Yardımcılığı
Patoloji Laboratuvar Teknikleri
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
Sosyal Hizmetler
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
Turizm ve Otel İşletmeciliği

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Yüksek Lisans Programları

Mimarlık
İşletme (İngilizce) (MBA)
İşletme (Türkçe) (MBA)
Bilgisayar ve Enformasyon Bilimleri
İletişim Bilimleri
Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi
Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
Finansal İktisat
Psikoloji
Özel Hukuk

Doktora Programları

İşletme
Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
Finansal İktisat
Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi

 

Doğuş Üniversitesi Yabancı öğrenci ücretleri 2022

Anahtar Kelimeler:

Doğuş Üniversitesi Yabancı öğrenci ücretleri 2022,  Doğuş Üniversitesi yabancı uyruklu öğrenci başvuruları 2022. Doğuş üniversitesi yabancı öğrenci kabul şartları. Doğuş Üniversitesi Yabancı öğrenciler kayıt için gerekli belgeler. Doğuş Üniversitesi yıllık ücretleri 2022. Yabancı öğrenci harçları, harç miktarları, katkı payı ve öğrenim ücretleri 2022. Doğuş Üniversitesi uluslararası öğrenci harç ücretleri 2022. İstanbulda özel üniversite ücretleri, fiyatları 2022. Yabancılar için istanbulda sınavsız üniversite 2022.

 

Ayrıca Şunlara Bakabilirsiniz:

İstanbul’da Özel Üniversiteler Yabancı Öğrenci Ücretleri 2022

Altınbaş Üniversitesi yabancı uyruklu öğrenci ücretleri 2022

ODTÜ Yabancı Öğrenci Başvuru Tarihleri 2022

İstanbul Üniversitesi Yös başvuru tarihleri 2022 | İÜYÖS 2022

 

Şunlara Bakabilirsin

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2021

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2024

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yabancı Öğrenci Ücretleri 2024 İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstanbul’un merkezinde yer alıp, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir